Hoofdmenu
Home
Loopbaan
Contact
Links
Fotogallerij
Interview
Wie is online ?
Er zijn 1 bezoekers online
FC Twente - De Graafschap Print E-mail
Geschreven door Dave   

ImageIn de pers werd voorafgaand aan de wedstrijd veel aandacht besteed aan de goede serie van FC Twente na de winterstop. Twente heeft spelers met individuele kwaliteiten die een wedstrijd kunnen beslissen. 

We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd. De eerste kansjes waren echter wel voor FC Twente maar goals vielen er niet in de eerste helft.

Na de pauze begonnen beide ploegen ongewijzigd aan de tweede helft. Het was FC Twente dat probeerde na de rust meer druk te zetten. Na tien minuten spelen schoot Van Beukering vanaf 20 meter op het hok van Boschker, de bal belandde op de lat. Met een beetje geluk zou de keeper de bal op zijn schouder hebben gekregen en zou de bal als nog het doel in zijn gegaan.  

Aan het einde van de wedstrijd had Twente nog een paar kleine kansjes. Zo werd een kopgoal van N'Kufo afgekeurd wegens duwen tegen Kalezic en moest Van Fessem redden op een vlammend schot van Sibum. We hebben vanuit een goede organisatie uitstekend gespeeld. Misschien hadden we zelfs kunnen winnen met iets meer geluk als de bal van, Van Beukering het doel had getroffen.  

Gezien het beeld van de wedstrijd is 0-0 een terechte uitslag. Voor ons een belangrijk punt tegen degradatie. Volgende week zondag wacht ons de wedstrijd tegen NAC Breda.

< Vorige   Volgende >
 

Content © 2005 davebus
Design en Hosting IDEA-ONLINE